Zvanično saopštenje Fk Mačva05.08.2013.19:35

Zvanično saopštenje za javnost FK Mačva Šabac Nakon poraza u 25. Kolu Srpske lige Zapad od ekipe Mladog radnika iz Požarevca na stadionu u Šapcu 0:2, na vanrednoj sednici Izvršnog Odbora, Dragorad Tomić podneo je neopozivu ostavku na mesto predsednika Upravnog Odbora Fk Mačva Šabac. Shodno članu 49. Statuta, Predsednik Skupštine kluba Dragojlo Lazić imenovao je Milovana Stepandića dosadašnjeg potpredsednika U.O. za vršioca dužnosti predsednika Upravnog Odbora FK Mačva Šabac.

Nova, izborna Skupština kluba održaće se shodno Statutu u roku od 60 dana kada će biti izabran novi Upravni Odbor Fudbalskog kluba Mačva Šabac.

Dragorad Tomić:
"Zahvaljujem se svim članovima Uprave a posebno igračima i stručnom štabu na požrtvovanju i poštovanju dogovora. Naš način i fudbalska filozofija očigledno nisu model koji u današnjoj fudbalskoj Srbiji može da donese uspeh. Nadam se da će temelji koje smo postavili ostati dovoljno čvrsti da neko drugi, na dovoljno energičan način uspešno rukovodi daljim radom institucije kakva je sigurno Fk Mačva Šabac."

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala