ODGOVOR IZ FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE11.02.2011.12:04

Na osnovu prigovora koji je upućen na adresu Komisije za unapređenje suđenja FSS od strane Fk Mačva Šabac, na adresu kluba stigao je i odgovor iz Beograda. U tekstu koji sledi možete pročitati kompletan odgovor koji je potpisao Predsednik Komisije za unapređenje suđenjaIO US FSS gospodin Zdravko Jokić. datum:
31.10.2011. godine

Dostavljeno:
FK "Mačva"
Sudijskoj komisiji IO FSS


SUDIJSKA KOMISIJA IO FSS BEOGRAD

Predmet: Prigovor na suđenje

Fk "Mačva" dostavila je Komisiji za unapređenje suđenja IO US FSS prigovor na suđenje prvenstvene utakmice FK "Železničar" - FK "Mačva" odigrane 02.10.2011. godine u Lajkovcu.

Komisija za unapređenje suđenja IO US FSS, je na svojoj redovnoj sednici održanoj 24.10.2011. razmatrala prigovor uz detaljan pregled DVD snimka slučajeva koji su bili predmet prigovora i donela je sledeće zaključke:

1. U 27. minutu utakmice, sudija Radovanović Slaviša je doneo ispravnu odluku dosudivši prekršaj u korist domaćeg tima. S obzirom da je odluka bila tačna nije bilo potrebe da pomoćni sudija Rodean reaguje.

2. U 65. minutu utakmice, sudija Radovanović Slaviša je propustio da dosudi kazneni udarac za gostujući tim posle prekršaja u kaznenom prostoru domaćeg igrača br. 2 nad napadačem br. 10 gostiju.

3. U 79. minutu utakmice, sudija Radovanović Slaviša je propustio da izrekne opomenu igraču domaćih br. 8, zbog jasne nesportske igre kada je držanjem protivnika rukama zaustavio njegovo napredovanje.

Pošto je ovu utakmicu sudio Radovanović Slaviša, sudija sa više liste koja je u nadležnosti Sudijske komisije IO FSS, Komisija za unapređenje suđenja IO US FSS o svojim zaključcima obaveštava i Sudijsku komisiju.

S poštovanjem,

Predsednik Komisije za unapređenje suđenjaIO US FSS Zdravko Jokić

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala