Golovi Mačve koji se pamte! Novo slavlje u Šapcu!10.09.2016.10:28

Utakmica 9. kola Prve lige Srbije, između FK „Mačva“ i FK „Sinđelić“ donela je novu pobedu Šapčana, rezultatom 3:0 (1:0). Tri fantastična šuta sa distance postigli su Predrag Jeremić u 32. minutu, Stefan Milosavljević u 59. i Igor Ristivojević u 65. minutu utakmice. Izuzetno kvalitetnu igru Šapčana, imali su priliku da vide, pored više od hiljadu posetilaca na stadionu Mačve, i brojni gledaoci u Srbiji i van njenih granica putem direktnog prenosa Televizije Arena Sport.
Trener FK „Sinđelić“ Dušan Kljajić, na konferenciji za novinare istakao je da su Šapčanima zasluženo pripali bodovi. „Mačva je danas bila bolja od nas u svim segmentima igre, zasluženo je pobedila. Mnogo smo lako izgubili ovu utakmicu i dopustili da nam Mačva da tri gola. Malo opravdanje, ako može da se nađe u ranoj povredi našeg najboljeg napadača Golubovića, ali ja mislim da smo morali bolje da se organizujemo, bolje da napdnemo. Mi to nismo uradili danas i zasluženo smo izgubili“, rekao je Kljajić.
Šef stručnog štaba, Predrag Rogan kaže da je ovo bila jedna od zrelijih utakmica Mačve. „Znali smo kvalitet Sinđelića, realno dali smo golove sa distance iz tri fantastična šuta, međutim i to je fudbal. Momci su još jednom potvrdili i pokazali da Mačva igra i igraće ozbiljnu ulogu u ovom prvoligaškom prvenstvu“, rekao je Rogan.
Sjajnu fudbalsku partiju crveno-crnih pored vise od hiljadu gledalaca na tribinama stadiona Mačve, imali su priliku u direktnom prenosu Televizije Arena Sport, da vide i brojni gledaoci širom Srbije i van njenih granica.
U narednom 10. kolu, Šapčani gostuju ekipi OFK „Beograd“.

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala