Šapčani ubedljivi u Borči04.15.2017.19:24

Utakmica 22. kola Prve lige Srbije između domaće ekipe BSK Borča i gostujuće ekipe FK „Mačva“ završena je rezultatom 1:3 (0:2). Golove za Mačvu postigli su Predrag Jeremić u 15. zatim Bojan Matić u 18. minutu, dok je u samom finišu utakmice, Mladen Lazarević zatresao mrežu domaćina pogotkom iz penala.

Šef Stručnog štaba FK „Mačva“ Dragan Aničić kaže da je ovo bila jedna zasluzena pobeda, koja je ipak mogla da bude izražena i sa više golova u mreži domaćina.

„Šanse su se ređale kao na traci, ali smo imali problem sa realizacijom i pored tri postignuta gola. Ipak ostvarena je pobeda na terenu na kom domaćin teško prepušta bodove i napravljen je krupan korak ka Super ligi. Domaćinu čestitke na muškoj igri i iskrena želja da izbore opstanak u Prvoj ligi“, kaže Aničić.

S obzirom na to da je Dragan Aničić u Fudbalskom klubu „BSK“ u Borči proveo 15 godina, kaže da je emocije morao ostaviti po strani.

„Sigurno da nije lak osećaj kad igraš protiv kluba u kojem si zabeležio višegodišnju karijeru, ali emocije su bile po strani za vreme utakmice. Ja se u Šapcu osećam kao kod kuće i danas sam želeo pobedu između ostalog i zbog toga“, objašnjava Aničić.

U narednom, 23. kolu Prve lige Srbije, Šapčani dočekuju ekipu FK „ČSK Pivara“ iz Čelareva.

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala