Održana redovna Izborna skupština FK "Mačva"06.17.2017.16:02


Na današnjoj redovnoj Izbornoj skupštini Fudbalskog kluba „Mačva“ mandat dosadašnjem predsedniku Skupštine kluba, Dragojlu Laziću je produžen na četiri godine, dok su za članove Nadzornog odbora izabrani Nataša Radovanović, Luka Lazarević i Negoslav Gačić.

Predsednik Skupštine FK „Mačva“ Dragojlo Lazić izrazio je zahvalnost delegatima na poverenju koje su mu ukazali da i tokom naredne četiri godine predsedava Skupštinom kluba.

„Nov mandat koji mi je poveren od strane delegata, shvatam i kao priznajne za dosadašnji rad celokupne Uprave kluba, ali i kao obaveza da i u narednom periodu Mačva postiže dobre rezultate. Ono što nam predstoji je angažovanje na dva koloseka. Da se stadion dovede u stanje da ispuni uslove takmičenja u Super ligi, a drugi kolosek se odnosi na igrački kadar i pravljenje tima koji neće igrati samo jednu godinu, već su nam ambicije da postanemo stabilan superligaš. Nadam se da ćemo ove ambicije i ispuniti“, naveo je predsednik Skupštine FK „Mačva“ Dragojlo Lazić.

Delegati su na osnovu dnevnog reda današnje Izborne skupštine, za prvog potpredsednika kluba jednoglasno izabrali Dragana Antonića, koji je između ostalog u obraćanju delegatima izrazio očekivanja da u narednom periodu saradnja kluba i delegata bude kvalitetnija i da se brojni predlozi i ideje, koje se mogu čuti tokom skupštinskog zasedanja, razmatraju svakodnevno, a sve u cilju što kvalitetnijeg funkcionisanja kluba, jer su rukovodstvo i Uprava kluba, dostupni svima koji na neki način žele da pomognu Mačvi.

Na dnevnom redu današnje Skupštine FK „Mačva“ predstavljen je i Izveštaj o rezultatima takmičarskih selekcija za prolećni deo takmičarske sezone u 2017. godini.

Predsednik FK „Mačva“ Ivica Kralj obraćajući se delegatima takodje je izrazio očekivanja da će u narednom periodu i delegati i veterani kluba biti bliži trenutnom rukovodstvu i da će saradnja biti unapređena. Kada je reč o rezultatima u protekloj takmičarskoj sezoni, napravljen je dobar rezultat i jedan veliki iskorak Mačve kao kluba i Šapca kao grada.

„Sada nas očekuje jedan ozbiljan prelazni rok koji počinje 19. juna i traje do 31.avgusta, što je poprilično dug period i u dosadašnjim razgovorima sa nekim igračima, poprilično je nezgodna situacija zbog činjenice da će do kraja prelaznog roka već biti odigrano šest do sedam prvenstvenih kola. Mi ćemo se truditi kao i do sada da prelazni rok završimo što pre, da praktično ekipa koja ode na pripreme zapravo bude kompletna i radićemo na tome da se pojačamo kao ekipa u tih poslednjih nedelju ili dve pred start prvenstva. Ipak smo mi što se finansija tiče limitirani i ne možemo da budemo konkurenti ostalim ekipama, poput Crvene zvezde ili Partizana. Mačva je klub sa velikom istorijom i renomeom i kada se pomene ovaj klub, svi znaju da je iz grada Šapca, za razliku od nekih drugih klubova, naveo je predsednik Ivica Kralj u obraćanju delegatima na Izbornoj skupštini FK „Mačva“
.
pr Ana Acan

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala