Sezonske karte u prodaji od petka, 28. jula07.26.2017.17:35

Poštovani Šapčani, dragi navijači,

obaveštavamo Vas da će sezonske karte biti u prodaji od petka, 28. jula u prostorijama Fudbalskog kluba „Mačva“ u Šapcu i to od 11 do 16 časova. Sezonske karte prodavaće se po sledećim cenama - Zapad 4.000 dinara, Istok 3.000 dinara i Jug 2.000 dinara. Molimo Vas da sa sobom ponesete i fotografiju formata za ličnu kartu, ne veću od 3x3,5 cm.

Posebno naglašavamo da po propisu superligaškog takmičenja, deca do 16 godina mogu prisustvovati utakmicama jedino u pratnji roditelja ili staraoca (trener, profesor itd kod grupnih dolazaka) i u tom slučaju ulaz na stadion za ovaj uzrast je besplatan. Cene pojedinačnih ulaznica na dan utakmice – Zapad – 500 din, Istok – 300 i Jug - 200 dinara.

Više nego ikada pre u ovoj sezoni moramo uložiti trud, rad, strpljenje, pokazati da posedujemo i volju i želju i mentalnu snagu kada nam budu najpotrebniji, a vetar u leđa očekujemo upravo od Vas navijača, jer ste naš dvanaesti igrač najspremniji, najbrži, najefikasniji! Ostvarili smo snove mnogih Šapčana nakon 65 godina, pomozite nam da na ovom putu zajedno budemo još dugo! Očekujemo vas u što većem broju na tribinama i u ovoj superligaškoj sezoni. Pokažimo zajedno zašto je lepo danas živeti u Šapcu, biti Šaner i navijati za Mačvu!

Vaša Mačva

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala