Mačva deklasirala Javor u Ivanjici08.05.2017.23:06

Na gostovanju u Ivanjici dugogodišnjem superligašu, ekipi FK „Javor – Matis“ u okviru 3. kola Super lige Srbije, šabačka Mačva je postigla ubedljivu pobedu rezultatom 0:4 (0:0). U listu strelaca upisali su se Miloš Adamović u 61, Bojan Matić u 69. i 83. min i Jordan Jovanović u 82. minutu susreta.


Šef Stručnog štaba FK „Mačva“, Dragan Aničić kaže da je u ovom susretu Mačva prikazala sve što karatkeriše moderan fudbal.

„Ima dana kad vam u životu ništa ne ide i dana kada se sve poklopi i ide kao nacrtano. Danas smo u prvom poluvremenu prikazali odličnu defanzivu, ali nam je falio dobar pas posle oduzete lopte. U drugom poluvremenu smo dominirali u svim segmentima igre davali golove posle brze tranzicije iz organizovanih akcija i prikazali sve ono što karakteriše moderan fudbal. Sve čestitke igračima, ali već od sutra počinjemo pripreme za sledecu utakmicu. Nismo mnogo tugovali ni kada smo primili šest golova od Partizana, pa se nadam da će igrači biti pametni i da neće poleteti posle ove povede“, ističe Aničić.

Startna postava Mačve: Filipović (g), Pejović (k), Protić, Ivić, Jovanović, Lazarević, Gemović, Obrovac, Matić, Adamović i Jeremić.
Rezerve: Puletić, Gjorgievski, Ristivojević, Rajović, Milinković, Marković, Jovanović Jordan.

Nakon lošeg starta u superligaškom takmičmenju, Šapčani su uspeli da vežu dve pobede, što će svakako podići samopouzdanje ekipi za naredne susrete, a već u sredu, u okviru 4. kola Super lige Srbije, Šapčani dočekuju ekipu Radničkog iz Niša.

pr Ana Acan

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala