Mačva u Lučanima bez bodova10.29.2017.19:56

Dugogodišnji superligaš, ekipa Mladosti iz Lučana u utakmici 15.kola Super lige Srbije, savladala je novajliju u ligi, šabačku Mačvu rezultatom 2:0 (1:0). Golove su postigli Janko Tumbasević u 17. i Predrag Pavlović u 89. minutu susreta.

Utakmica u izuzetno lošim vremenskim uslovima imala je otvorenu igru sa obe strane i obe ekipe su stvarale brojne šanse, ali je domaćin imao bolju realizaciju.

„Puno šansi i na jednoj i na drugoj strani, ali ponovo imamo problem sa realizacijom. Neverovatno šta smo promašili i umesto da se vratimo sa bodom kući, domaćin nas kažnjava drugim golom na samom kraju utakmice“, rekao je šef Stručnog štaba FK „Mačva“ Dragan Aničić.

Mačva je igrala u sledećem sastavu: Filipović (g), Pejović (k), Protić, Ivić (Vladisavljević od 80.min), Lazarević, Ristivojević, Arsenijević, Obrovac, Matić, Adamović, Jeremić (Gemović od 63.minuta).

U narednom, 16. kolu, Šapčani dočekuju ekipu Partizana. Utakmica se igra u nedelju, 5. novembra od 13 sati uz direktan prenos na Televiziji Arena sport.

pr Ana Acan

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala