Prodaja ulaznica za utakmicu Mačva - Partizan od subote11.02.2017.13:09

Poštovani Šapčani, dragi navijači i svi ljubitelji fudbala,

Prodaja ulaznica za utakmicu 16. kola Super lige Srbije, koja će biti odigrana u nedelju, 5. novembra od 13 časova, na stadionu Mačve u Šapcu, između FK „Mačva“ i FK „Partizan“ počeće na biletarnici kod stadiona, u subotu 04. oktobra i to u vremenu od 09 do 16 časova, a na dan utakmice od 09 sati. Cene ulaznica su sledeće:

Južna tribina - 400 dinara
Istočna tribina - 500 dinara
Zapadna tribina - 1.000 dinara

Za ovaj meč važe sezonske karte. Ulaz je besplatan samo za decu mlađu od 10 godina. Po propisu superligaškog takmičenja, deca uzrasta do 16 godina mogu prisustvovati utakmicama jedino u pratnji punoletne osobe.

Fudbalski savez Srbije ovaj susret je proglasio utakmicom visokog rizika, pa će i mere organizacije i obezbedjenja biti pojačane, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u skladu sa Zakonom snimaće i fotografisati učesnike.

Fudbalski klub „Mačva“ apeluje na navijače, da na utakmicu dođu ranije, kako bi prošli bezbedonosnu kontrolu i na vreme zauzeli svoje mesto.

Utakmica se igra od 13 časova, a kapije stadiona biće otvorene od 11 časova. Na stadion je zabranjeno unositi baklje, petarde i slične navijačke rekvizite, sitan novac, upaljače, flašice, metalne i staklene predmete i svaka vrsta nesportskog ponašanja, političkih, rasističkih i nacionalnih uvreda biće sankcionisana na štetu kluba, zbog čega je jako važno da svi poštujemo pravila i pridržavamo se uputstva redarske službe i pripadnika policije.

Dobrodošli u Šabac i na stadion FK „Mačva“!

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala