Mačva sutra dočekuje Javor-Matis iz Ivanjice11.24.2017.15:06

U okviru 18. kola Super lige Srbije šabačka Mačva sutra dočekuje ekipu FK „Javor - Matis“ iz Ivanjice. Ovo je prilika da Šapčani izbore nove bodove u superligaškom takmičenju i pokušaju da ponove igru iz prethodnog susreta sa ovom ekipom, kada su na gostovanju u Ivanjici odneli ubedljivu pobedu od 0:4.
Na redovnoj konferenciji za novinare, šef Stručnog štaba FK „Mačva“ Dragan Aničić ističe da ekipa Javora sada nije kao što je bila na početku prvenstva, kao i da ekipa Mačve neće nastupiti sa nekoliko igrača koji su bili u startnoj postavi na gostovanju u Ivanjici.

„Ova utakmica je svakako važna za nas, sa pobedom bićemo korak bliži sredini tabele, a ukoliko se desi i nešto ne predviđeno neće biti smak sveta. Mi razmišljamo pozitivno i sigurnoje da želimo da ponovimo nešto što smo uradili dobro u Ivanjici i da, možda ne tako ubedljivo rezultatski, ali da probamo i na domaćem ternu da zabeležimo pobedu. Protić i Pejović imaju parne kartone i oni sigurno neće nastupiti u sutrašnjoj utakmici, ali to ne remeti ništa, ovde imamo veliki broj igrača i svako od njih samim tim što je ovde zaslužuje da igra. Verujem i sve igrače i nadam se da sutra momci koji budu istrčali na teren imaju veru u sebe da mogu to da iznesu na pravi način. Nemam nikad dilemu ko će da igra, već ko će da sedi na klupi jer zaslužuju svojim radom svi da igraju“, kaže Aničić.

Na gostovanju u Ivanjici mrežu domaćina, zatresao je i Jordan Jovanović koji očekuje da će i ovoga puta Mačva izboriti pozitivan rezultat.

„Sutra nas očekuje važna utakmica, jer se bliži i pauza u prvenstvu, koja bi nam donela jedan mir osvajanjem tri boda. Javor je ekipa koju krasi spoj mladosti i iskustva, koja će svakako tražiti svoju šansu, ali mi smo na svom terenu i uz dobar pristup igri neće izostati pozitivan rezultat. Pripremali smo se cele nedelje za ovu utakmicu, nadam se da smo sve odradili kako treba i da ćemo šabačkoj publici doneti razlog za slavlje i nova tri boda“, kaže Jovanović.

Prvotimac Lazar Vladisavljević kaže da od sutrašnjeg meča očekuje fer i korektnu utakmicu kao veliku podršku navijača.
„Javor je neugodna ekipa i bez obzira što smo u prvom susretu sa njimaostvarili ubedljivu pobedu, ne treba da se opuštamo. Pozvao bih publiku da dođu u što većem broju i da nas podrže sa tribina jer nam to svima mnogo znači i nadam se da ćemo uzvratiti na pravi način“, ističe Vladisavljević.

Biletarnice na stadionu Mačve sutra sa radom počinju od 11 sati, kada se otvaraju i kapije stadiona. Cene ulaznica za sutrašnji meč - Zapadna tribina 500 dinara, Istok – 300 i Jug – 200 dinara.

U skladu sa Zakonom o policiji Republike Srbije, ovlašćeni službenici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu fotografisaće i snimati posetioce i učesnike.

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala