Priznanja šabačkoj Mačvi i od Sportskog saveza Šapca03.02.2018.17:11

Sportski savez Šapca danas je po 38. put dodelio priznanja najuspešnijim sportistima I sportskim kolektivima. I ove godine Fudbalski klub “Mačva” može da se pohvali ocenom stručne javnosti koja se složila da ostvareni uspesi šabačkog superligaša zaslužuju nova priznanja. Laureat za najboljeg sportskog radnika pripao je predsedniku FK “Mačva” Ivici Kralju, najbolji strelac Bojan Matić nagradjen za ostvarene sportske rezultate u 2017. godini, a za uspehe u prošloj godini priznanje je pripalo i celom fudbalskom klubu.  .

Predsednik FK “Mačva” Ivica Kralj iskazao je zahvalnost Sportskom savezu Šapca na odluci da njegov dosadašnji rad nagrade ovim priznajem.

“Ova nagrada obavezuje i velika je satisfakcija za moj rad u prethodnom periodu, pripala je meni ali ja uvek kažem da je priznanje za sve nas koji smo angažovani u klubu, pre svega zasluga igrača i stručnog štaba, a na kraju dolazimo mi koji smo rukovodstvo kluba. Trudimo se da radimo dobre stvari i svakako da očekujemo i nagradu za tako nešto. Ovoga puta je bilo kako smo i očekivali i nadam se da će i ubuduće biti razloga za uspehe i slična priznanja. Svi znamo koliko je u Šapcu kvalitetnih klubova i sportista. Biti u društvu najboljih, mene zaista čini srećnim”, istakao je Ivica Kralj.

Specijalno priznanje za ostvarene sportske rezultate u 2017. godini, Sportski savez Šapca dodelio je najboljem strelcu šabačke Mačve, Bojanu Matiću.

“Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam dobio ovu nagradu, zahvaljujem se Sportskom savezu grada Šapca, ljudima koji su mi dodelili ovu nagradu i naravno mom fudbalskom klubu. Ovo je svakako podsticaj da nastavim da radim na sebi i da svojim kvalitetom doprinosim uspehu cele ekipe I kluba”, rekao je Matić.

Brojna priznanja šabačkim sportistima, kolektivima I sportskim radnicima, uručena su na svečanosti u Šabačkom pozorištu, koju su organizovali Sportski savez i Grad Šabac.

pr Ana Acan

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala