Mačva u Čačku bez bodova03.31.2018.18:12

U okviru 29. kola Super lige Srbije, šabačka Mačva je na gostovanju ekipi Borca u Čačku poražena rezultatom 2:0. Golove za ekipu Borca postigli su Mateus Lima Cruz u 63. i Amer Dupovac u 79.minutu.

Šapčani su izuzetno važnu utakmicu u Čačku morali da odigraju bez tri standardna igrača, Bojana Matića i Lazara Ivića (zbog parnih kartona) i Filipa Arsenijevića koji još uvek nije u potpunosti sanirao povredu, a Nenad Gavrić je zbog povrede u ovaj susret ušao takoreći bez treninga.

Šef stručnog štaba FK „Mačva“ Dragan Aničić totalno drugačije izdanje očekuje u narednoj utakmici kada će ponovo svi momci biti u konkurenciji za sastav.

„Nismo iskoristili svoje šanse, a domaćin je prvu pretvorio u gol. Osetilo se odsustvo Matića, Ivića, Arsenijevića i da je Gavrić praktično bez treninga odigrao utakmicu. Sa njima bi bila skroz drugačija priča. Biće spremni svi već za sledeću utakmicu i navijači će videti totalno drugačije izdanje“, rekao je Aničić.

Mačva: Dušan Puletić (G), Filip Pejović (K), Nemanja Tošić, Nenad Jovanović (Ivan Obrovac od 69.min), Igor Ristivojević, Mladen Lazarević, Predrag Jeremić (Lazar Vladisavljević od 76.min), Miloš Adamović, Nenad Gavrić, Nikola Milinković (Marko Đurišić od 69.min) i Miodrag Gemović.
Žuti kartoni: Nenad Jovanović 38.min.

Borac: Saša Mišić (G), Lazar Obradović, Miloš Perišić, Amer Dupovac, Marko Marinković, Jovan Čađenović, Marko Zoćević (K), Uroš Stamenić, Saša Filipović, Mateus Cruz Lima i Filip Knežević.
Žuti kartoni: Marko Marinković 55.min, Saša Filipović 57.

U narednom, 30. kolu Super lige Srbije, Šapčani u četvrtak 05. aprila dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana. Utakmica počinje u 17 časova.

pr Ana Acan

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala