Ivica Kralj i Bojan Matić učesnici humanitarne akcije “Zajedno za život”05.16.2018.14:33

Humanitarna utakmica “Zajedno za život” odigraće se u nedelju, 20. maja od 17 časova, na stadionu Voždovca. Na konferenciji za novinare u Beogradu, najavljujući ovaj događaj, organizatori HO “Zajedno za život” predstavili su obe ekipe.

Tim Humanitarne organizacije “Zajedno za život” kao kapiten predvodiće predsednik FK Mačva, Ivica Kralj, dok je Andrija Kuzmanović kapiten Umetničke reprezentacije Srbije. Svojim učešćem uz kapitena Ivicu Kralja, akciju će podržati i najbolji strelac Mačve Bojan Matić, a u redovima tima Humanitarne organizacije biće još dva majstora na golu Nikola Milojević i Milan Borjan, zatim Milko Šurovski, Zoran Mirković, Danko Lazović, Jovan Stanković, Dragan Mladenović.
U sastavu Umetničke reprezentacije biće Milan Kalinić, Marko Đurovski, Bojan Vasković I drugi.

Ulaznica za ovaj događaj je jedan humanitarni SMS na broj 8495, a sav prihod namenjen je Fondu za lečenje dece u zemlji i inostranstvu.

Svi oni koji požele da podrže humanitarnu akciju to mogu uraditi na sledeći način:

Dinarski račun: 205-250438-39
Devizni račun: 0070800047526
IBAN broj: RS35205007080004752637

Kroz sve akcije do osnivanja humanitarne organizacije “Zajedno za život”, koje je, osnivač Jovan Simić inicirao i organizovao, sakupljeno je direktno oko 250.000 evra, dok je indirektan uticaj akcija doprineo velikom mobilisanju javnosti i sakupljanju cifre od preko pola miliona evra. Time je mnogo dece dobilo sredstva za svoje lečenje, jedna bolnica za decu obolelu od raka značajna sredstva za svoju gradnju, kao i škola za decu sa smetnjama u razvoju koja je kompletno renovirana i unapređena. Sve je to utrlo put nečemu što je danas dobilo formu koja se zove Zajedno za život.

pr Ana Acan

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala