Zemun i Mačva podelili bodove05.17.2018.20:03

Poslednja utakmica superligaške sezone izmešu domaćeg Zemuna i gostujuće ekipe Mačve, završena je nerešenim rezultatom 1:1 (1:1). Golove su postigli najpre Veljko Simić u 8. minutu, dok je pogotkom sa kreča Bojan Matić u 35.minutu izjednačio rezultat.

„Završili smo sezonu na pravi način jednom dobrom utakmicom u kojoj smo dominirali i mogli i do pobede. Još jednom su igrači pokazali da su pravi. Sad je vreme za zasluženi odmor plažu, suncobran i ležaljku“, kroz osmeh zadovoljno kaže Aničić.

Zemun: Milošević (g), Vuković, Cvetković (k), Ninkov, Milutinović, Kiso, Cuckić (Đalović od 57.min), Simić, Podunavac (Marković od 82.min), Vukadinović i Lusickas (Stokić od 87.min).

Mačva: Filipović (g), Pejović (k), Tošić, Jovanović, Ristivojević, Ivić, Milinković (Obrovac od 59.min), Adamović, Gavrić (Marković od 69.min), Matić (Gigić od 77.min) i Gemović.

Šabačka Mačva je kao novajlija u superligaškom društvu, prvenstvo u sezoni 2017/18. završila na 12. mestu na tabeli u regularnom delu takmičenja, dok je nakon finalne play-out faze, takmičenje okončala na 4.mestu na tabeli sa 26 bodova. Dva boda više ima prvoplasirani Radnik, potom sledi Mladost sa 27, dok je na trećem mestu ekipa Zemuna sa 26 bodova.

pr Ana Acan

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala