Mačva sutra gostuje Čukaričkom08.02.2018.11:39

U okviru 03. kola Super lige Srbije, šabačka Mačva sutra gostuje ekipi Čukaričkog. Utakmica se igra u Beogradu od 20 časova, a direktan prenos obezbeđen je na Televiziji Arena sport.

Na konferenciji za novinare FK Mačva, u najavi kola šef struke crveno-crnih Dragan Aničić je istakao da Šapčane iz kola u kolo čekaju sve teže utakmice.

„Posle Spartaka i Napretka, pred nama je još teži rival ekipa Čukaričkog, koja posle Zvezde i Partizana, prvo u organizacionom kao i u finansijskom smislu najbolje stoji. Po igračkom kadru je možda ove godine Crvena zvezda najjača, ali je Čukarički možda i druga ekipa po kvalitetu. Biće to jako težak posao, sigurno je da su oni favoriti jer imaju dosta igrača koji dugo igraju Super ligu. Postoji način svako da se pobedi znam kako se može pobediti Čukarički i to nije nimalo lako. Ja verujem u svoje igrače i ako oni budu verovali u sebe koliko ja verujem u njih onda možemo da očekujemo povoljan rezultat. Pokušaćemo da protivniku nametnemo naš stil igre, u kojoj meri to budemo uradili takav će ishod i biti“, objašnjava Aničić.

Prvotimac Nenad Gavrić kaže da je Čukarički odličan tim koji u svojim redovima ima dosta kvalitetnih pojedinaca, ali to ne sme biti nikakva prepreka u ostvarenju cilja.

„Puškarić, Bojić, Bogosavac, Docić...su odlični igrači, ali uz dobru analizu videćemo i mane i vrline ekipe Čukaričkog. Očekujemo dobru utakmicu i nadam se da ćemo u Šabac doneti bodove“, rekao je Gavrić.

Miodrag Gemović kaže da je je cela ekipa motivisana da zabeleži još jedan pozitivan rezultat.

„Mi smo dobili na samopouzdanju pobedom u prošloj utakmici sa ekipom Napretka, naravno da ćemo dati sve od sebe da nastavimo niz sa dobrim rezultatima. Sutra nas očekuje težak susret jer je evidentan kvalitet u ekipi Čukaričkog, ali uz disciplinovan pristup igri od prvog minuta nadam se da ćemo izboriti pozitivan rezultat“, naveo je Gemović.

Izuzetno dobra fudbalska partija koju su igrači Mačve pokazali u prošlom meču sa ekipom Napretka, daje dodatnu snagu crveno-crnima i motiv da daju svoj maksimum u narednim utakmicama protiv izuzetno jakih rivala. Do kraja ovog meseca, nakon utakmice sa Čukaričkim, Šapčani dočekuju ekipu Vojvodine, potom odlaze Radniku u Surdulicu, a zatim na domaćem terenu snage odmeravaju sa ekipom Partizana.

pr Ana Acan

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala