Prodaja ulaznica za utakmicu Mačva - Partizan u subotu i nedelju08.21.2018.14:52

Poštovani navijači Mačve i Partizana, prodaja ulaznica za utakmicu 06.kola SLS koju će FK Mačva i FK Partizan odigrati u nedelju, 26. avgusta u Šapcu počinje u subotu, 25.avgusta.

Biletarnice na stadionu Mačve u subotu radiće od 16 do 19 časova, dok će na dan utakmice prodaja ulaznica početi od 11 sati.

Cene: Zapad 1.000 din, Istok 500 i Jug 400 din.

Ulaz je besplatan samo za decu mlađu od 10 godina na Istočnoj i Južnoj tribini, dok na Zapadnoj tribini zbog ogranicenog broja mesta, ulaz plaćaju svi uzrasti. Deca do 16 godina mogu prisusutvovati utakmici samo u pratnji punoletne osobe.

Navijači Partizana svoj klub će bodriti sa Istočne tribine. FSS je ovaj meč proglasio utakmicom visokog rizika, zbog čega vas molimo da poštujete navedena pravila, kao i sva uputstva pripadnika policije i službe obezbeđenja. Posebno apelujemo na sve posetioce da na utakmicu dođu ranije i zauzmu svoja mesta, kako ne bi došlo do zagušenja ulaza i bespotrebnih gužvi i čekanja. Kapije stadiona Macve biće otvorene dva sata pre početka utakmice. O detaljnim bezbednosnim merama informisaćemo vas blagovremeno.

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala