Omladinci Mačve podelili bodove sa Novim Pazarom09.02.2018.21:14

Utakmica 04.kola Prve Omladinske lige Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije između domaće Mačve i gostujuće ekipe Novog Pazara završena je nerešenim rezultatom 2:2 (1:1).

Dvostruki strelac za Mačvu bio je Marko Dželebdžić najpre u 36, a zatim i u 50. minutu iz penala. Gosti su prvi došli u vođstvo golom Amsala Čajevića u 30.minutu, da bi u samom finišu utakmice, nepažnjom golmana domaće ekipe Aleksandra Babića, izjednačili rezultat na 2:2. Mali pad koncentracije u poslednjem minutu susreta, Šapčane je koštalo sigurne pobede.

Trener Omladinske selekcije Mačve, Dragoslav Kostić kaže da postoji žal za propuštenom pobedom, ali i da je veoma bitno što u protekla četiri kola nije bilo poraza.

„Utakmica je bila dosta kvalitetna, čvrsta, kontrolisali smo igru tokom celog meča, malo nas je gol protivnika poremetio, ali smo se brzo vratili i izjednacili rezultat. Odnos prema igri kod većine momaka je bio odličan. Drugo poluvreme ista slika sve do izmena, kada dolazi do pada u igri i do primljenog pogotka u nadoknadi vremena. Nastavljamo dalje, nemamo nijedan poraz u četiri kola, a već na sledećoj utakmici idemo na pobedu! Moram da kažem da nisam zadovoljan odnosom prema Mačvinom dresu pojedinaca, tako da će sigurno biti rezova“, ističe Kostić.

Mačva: Aleksandar Babić (g), Luka Jekić, Zoran Zejić, Dragan Tonković, Nemanja Stevanović (k), Nino Zejić, Miloš Joldžić, Mladen Čekić, Marko Dželebdžić, Aleksandar Živanović i Denis Salkunić. Igrali su još: Stevan Cepančić, Stefan Dakić, Stefan Trimanović, Uroš Sarić, Srđan Ljuština, Veljko Pantić i Nikola Popović.

Novi Pazar: Admir Omerović (g), Adnes Husović, Kerim Halilović, Tarik Cikotić, Mirzet Gudžević, Amsal Čajvić, Dženan Camić, Rijad Sadović, Viktor Stojanović (k), Abdulcziz Ragipović.

U narednom, 05. kolu, Omladinci Mačve gostuju ekipi Šumadije u Aranđelovcu.

pr Ana Acan

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala