TRI BODA ZA DRUGO MESTO!09.11.2011.22:40

FK Mačva – FK Jedinstvo 2 :1 (1 :0) Tri boda jesu osvojena, ali ni blizu lako kako se očekivalo. Gosti su u prvom delu, kod rezultata 0 :0 imali izglednu priliku i nekoliko opasnih šuteva.

Na samom startu, utakmica se uglavnom igrala na sredini terena, i gledano u globalu, u prvom delu obe ekipe su bile ravnopravne. Ključni momenat se desio u poslednjim sekundama prvih 45 minuta. Iz velike udaljenosti, malo iskosa, nakon prekršaja, odlično je šutirao Zarić, odnosno više je to delovalo kao centar šut za Gacrića, koji nije dokačio loptu, ali je ona uz levu stativu završila u maloj mreži.

U drugom delu dominirala je Mačva, imala je nekoliko prilika, da bi na 2 :0 povećao ,napadač, Kovačević, nakon odlične asistencije Gavrića koja je došla sa leve strane šesnaesterca. Nakon toga s eočekivalo da još koja lopta završi iza golmana gostiju, ali nakon nekoliko prilika ipak je rezultat ostao nepromenjen. Krajem meča umalo da gosti dođu do gola, nakon nesporazuma Pejovića i Radukića, šutiraju gosti ali se Radukić iskupio. U poslednjem minutu fina akcija Ubljana, i šut prolazi ispod ruke našeg golmana za konačnih 2 :1. Ne treba zanemariti I da su gosti imali i šansu za izjednačenje, skraćen korner, ali je dobro intrvenisao kapiten Samurović. Na kraju pobeda, ali igra slabija od očekivane.

Igrali su : Radukić, Pejović, Radovanović A. Đukanović, Todorović, Gavrić, Tarabić, Zarić, Samurović, Vuković i Gajić. U drugom delu ušli : Kovačević, Živanović i Radovanović I.

(http://sabackacivija.com/posts/rezultat-dobar-ali-ne-i-igra/)

VestiTurniri
Mačvina škola fudbala