Mačva počela zimske pripreme
Danas je izvršena prozivka prvog tima i odrađen prvi trening na terenu sa veštačkom travom. Igračima se najpre obratio predsednik radnog tima Filip Pejović a zatim je govorio novi šef stručnog štaba Nemanja Glušica.

Nema odlazaka, prozivci su prisustvovali svi igrači koji su igrali u jesenjem delu prvenstva. Prvi trening je odradilo ukupno 27 igrača. Prvom timu priključeni su iz omladinskog tima Petar Ćirović, Stefan Stanojević i Dušan Đalamić kao i član kadetske selekcije Ivan Matić.

Za sada, jedino novo ime i veliko pojačanje u klubu je Miloš Adamović, povratnik iz FK Javor a on će ujedno obavljati i funkciju sportskog direktora kluba.

Glušici će u radu pomagati pomoćni trener Ivan Obrovac. Novi trener golmana biće Marko Petrović a kondicioni trener Mladen Mićanović.

Celokupne pripreme za prolećni deo prvenstva ekipa će odraditi u Šapcu.
Do početka prvenstva, 24.februara planirano je odigravanje ukupno šest pripremnih utakmica o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni. Prvu utakmicu u pripremnom periodu Mačva će odigrati u Šapcu 27.januara protiv Studentskog grada.
U 21.kolu prvenstva Prve lige Srbije Mačva će dočekati ekipu OFK Vršca.

19/01/2014