Fudbaleri Mačve savladali Metalac
Na konferenciji za medije nakon odigranog meča 24. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije FK "Mačva" - FK "Metalac" rezultatom 2:0, utiske su podelili šefovi struke Vladimir Otašević, trener FK Metalac i Nemanja Glušica, šef stručnog štaba crveno crnih.

Vladimi Otašević čestitao je ekipi Mačve na zasluženoj pobedi.

"Ušli smo u utakmicu koja nam je mnogo važna, kao i Mačvi, ali bili smo bez volje i bez energije, uopšte nismo izgledali na terenu kako smo zamišljali. Mačva je zasluženo pobedila, bili su bolji u svim segmentima, mi nismo bili na nivou kom težimo i na kom smo bili u prethodnim utakmicama. Protivnik je bio agresivan i motivisan i zasluženo su pobedili. Čestitam Mačvi na pobedi i puno uspeha u nastavku prvenstva."poručio je Otašević.

Nemanja Glušica, šef stučnog štaba FK Mačva (sredina) i Vladimir Otašević, trener FK Metalac(desno)


Šef stručnog štaba crveno crnih, Nemanja Glušica izrazio je zadovoljstvo odigranom utakmiom i zasluženom pobedom.

" Slažem se sa kolegom, stvarno mislim da smo bili bolji, i u polju i u ofanzivnim aspektima igre smo bili bolji. Defanzivno smo dobro stajali, bili agresivni. Pročitali smo neke njihove rotacije koje vrše u toku igre. Moram da se zahvalim igračima na vrhunskoj predstavi koju su nam pružili. Stvarno su od početka do kraja izgledali onako kako smo planirali. Dali su svoj maksimum, borili se za svaku loptu i došli smo do te pobede koja je zaslužena. Okrećemo se nastavku takmičenja. Imaćemo dan pauze i idemo dalje, sledeća utakmica je Ub i okrećemo se njima. Hvala navijačima koji su došli u korektnom broju, osetila se ta energija sa tribina i nadamo se da će ih u perspektivi biti još više. Kolegi bih poželeo dalju sreću i njemu i njegovoj ekipi u nastavku takmičenja." poručio je Glušica.



U narednom kolu fudbaleri Mačve gostuju ekipi Jedinstva u Ubu.