Fudbaleri Mačve u subotu dočekuju ekipu Radničkog Novi Beograd
Na održanoj konferenciji za medije Fudbalski klub Mačva najavio je utakmicu 26. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije koja se odigrava na domaćem terenu u subotu 23. marta sa početkom u 17 časova. Fudbaleri Mačve dočekuju ekipu Radničkog Novi Beograd.
Priliku da se sumiraju rezultati i dosadašnja igra Mačve, kao i prognoze za predstojeći meč iskoristio je šef stručnog štaba Nemanja Glušica.

Foto: Nemanja Glušica,šef stručnog štaba FK Mačva


"Potrebno je da iz predhodnih mečeva izvučemo pouke, da nam svaka prethodna utakmica bude lekcija a svaka naredna utakmica bude bolja i da se podižemo igrom. Maksimalno smo spremni, sa dobrom energijom očekujemo ekipu Radničkog, protivnika shvatamo maksimalno ozbiljno. Čekamo subotu u punom sastavu , svi igrači su dostupni i jedva čelkamo da istrčimo na teren. Idemo na pobedu.", poručuje Glušica

Petar Ristić,bočni napadač FK Mačva


"Nova prilika da se pokažemo šabačkoj publici, očekujem čvrstu Mačvu i da popravimo realizaciju sa željom da pobedimo. Pozivam sve navijače i ljubitelje fudbala, sve ljude koji vole Mačvu da dođu i podržre nas u subotu, sa željom da ćemo ispuniti njihova ošekivanja i dobiti utakmicu ", poruka je Petra Ristića, bočnog napadača crveno crnih.

Boško Vraštanović, vezni igrač prvog tima Mačve takođe očekuje pobedu u subotu.
Boško Vraštanović, vezni igrač FK Mačva


"U proteklim utakmicama smo igrali dobro, defanzivno i ofanzivno, stvarali veliki broj prilika ali u završnoj trećini terena i u realizaciji nismo uspeli da postignemo gol koji bi nam doneo pobedu. Nadam se da ćemo u subotu protiv Radničkog biti na višem nivou igre i uspeti da upišemo tri boda koji nam mnogo znače.", kazao je Vraštanović.
foto: Konstantin Lukić


FK Radnički Novi Beograd zauzima pretposlednje mesto na tabeli ali beleži i zadnje dve uzastopne pobede u mečevima Prve lige Srbije. FK Mačva i dalje je na desetom mestu na tabeli sa 31 bodom.



Iz kluba crveno crnih pozivaju i decu osnovno školskog uzrasta do petnaest godina da u subotu ali i ubuduće besplatno prate mečeve sa istočne tribine Mačvinog stadiona, koja od sada postaje Dečija tribina. Besplatne ulaznice biće dostupne u osnovnim školama na teritoriji grada Šapca i šire i važe za decu od V do VIII razreda uz pratnju roditelja, staratelja ili nastavnika škole. Želja nam je da deca imaju najlepše mesto na stadionu, da se zaljube u fudbal, sport, fer play igru, da steknu kulturu navijanja i bodre naše fudbalere za bolji plasman., poruka je fudbalskog kluba Mačva.