Uspeh Mačvinih dečaka u "Ligi budućih šampiona" SC "Sunrise"
Liga budućih šampiona Šabac - završni turnir

Dečaci FK "Mačva" 2010.godište, danas su na završnom turniru "Lige budućih šampiona" u Sportskom centru "Sunrise" u Šapcu, osvojili prvo mesto.

1. mesto FK "Mačva" - 7 bodova
2. mesto FK "Sunrise" - 5 bodova
3. mesto FK "Loznica" - 4 boda
4. mesto FK "Savacijum" - 0 bodova

Rezultati utakmica:

- Mačva - Sunrise 0:0
- Loznica - Savacijum 3:0
- Mačva - Loznica 2:0
- Sunrise - Savacijum 3:0
- Mačva - Savacijum 3:0
- Sunrise - Loznica 1:1

Naši dečaci 2009. godište na turniru nisu izborili medalje, ali smo ponosni I na njihovo učešće. Inače, "Liga budućih šapmpiona" u SC "Surise" održava se već četvrtu godinu I svaki put okupi najmlađe fudbalere iz oko 60 klubova I škola fudbala.

Nedavno su i Mačvini dečaci - 2008. godište u Sremskoj Mitrovici savladali odličnu ekipu Sirmijuma rezultatom 2:4. Golove su postigli Rakić 2 puta, Ranković i Pavić.

Za brojne uspehe mlađih kategorija FK "Mačva" zaslužni su treneri koji sa njima rade svakodnevno - Nikola Jelikić, Milan Jovanović, Vojislav Vasić i Dragoslav Kostić trener kadetske selekcije. Uprava kluba, na čelu sa predsednikom Ivicom Kraljem veliku pažnju posvećuje najmlađima, sa ciljem da što više dečaka poniklih u Mačvinoj školi fudbala bude kvalitetna budućnost prvog tima. Među ovim dečacima su sigurno neki novi šampioni koji će ponosno nositi crveno-crni dres.

pr Ana Acan