Mačva ponovo ubedljiva u Bugarskoj
Šapčani su odigravanje prijateljskih susreta u Bugarskoj u okviru priprema za nastavak superligaške sezone zatvorili još jednom pobedom. U današnjoj utakmici sa ekipom FC Botev iz Plovdiva, Mačva je trijumfovala rezultatom 7:0 (3:0). Golove su postigli Gavrić 2x, Šušnjar 2x, Babić i Adamović 2x. Ekipa Boteva igrala je u kombinovanom sastavu sa sedam prvotimaca.

Mačva: Puletić (g), Pejović (k),Tošić, Jovanović, Ristivojević, Mijailović, Jeremić, Adamović, Šušnjar, Babić, Gavrić. (Gemović od 60.min.)

Šef struke crveno-crnih, Darko Tešović zadovoljan je tokom priprema i zalaganjem fudbalera, a po povratku u Šabac nastavlja se istim tempom. "Sve je prošlo po planu i kako smo očekivali. Možda redosled protivnika nije bio ispoštovan od strane organizatora, ostalo je sve bilo po planu. Vremenski uslovi su bili odlični i mogu reći da su momci vredno radili i utakmice odigrali sa velikom disciplinom i odgovornošću, pa su i rezultati kao posledica toga bili dobri. Još deset dana imamo da malo neke stvari popravimo i spremni smo za prvu prvenstvenu utakmicu. Po planu, vikend nam je slobodan, a od ponedeljka nastavljamo sa treninzima.


Po povratku u Šabac, fudbaleri Mačve odigraće na svom terenu, u sredu, 13.februara još jedan prijateljski meč sa ekipom Dobanovaca. Nastavak prvenstva po rasporedu planiran je za 16.februar, kada Šapčani u okviru 22.kola, dočekuju Mladost iz Lučana.

pr Ana Acan