Fudbaleri Mačve danas otputovali u Ohrid na pripreme
Prvotimci Mačve danas su otputovali na desetodnevne zimske pripreme u Ohrid, gde će brusiti snagu za nastavak prolećnog dela superligaškog prvenstva. Uz odlične uslove za trening i kvalitetnu pripremu, crveno-crni će na Ohridu po trenutnom rasporedu odigrati tri prijateljske utakmice, uz mogućnost eventualnog pomeranja termina mečeva, koje stručni štabovi pomenutih klubova mogu dogovoriti naknadno.

23. januar, FK Ohrid – FK Mačva u 15:00h
25. januar, FK Pelister – FK Mačva u 13:00h
29. januar, FK Renova – FK Mačva u 15:00h

Kako ističu u stručnom štabu Šapčana, postoji mogućnost odigravanja još nekoliko prijateljskih utakmica, koje će biti zagovorene po dolasku u Ohrid.

Imperativ Šapcana je opstanak u elitnom rangu, pa je i pripremni period usmeren na stvaranje ekipe koja će Mačvi vratiti onaj stari prepoznatljiv sjaj – agresivnu i brzu igru. Tokom prelaznog roka koji traje sve do kraja ovog meseca, u redove crveno-crnih iz lučanske Mladosti došao je golman, Mladen Živković, a u nastavku prvenstva u dresu Mačve ponovo će biti napadač, Petar Gigić i vezista, Ivan Obrovac. Drugi deo superligaškog prvenstva startuje polovinom februara.
pr Ana Acan