Proleter i Mačva podelili bodove
Utakmica 24.kola Linglong Tire Super lige Srbije, između domaćeg Proletera i gostujuće ekipe Mačve završena je nerešenim rezultatom, 1:1 (0:0). U listu strelaca za Proleter upisao se Milan Mirosavljev u 53.minutu, dok je pogodak za Mačvu postigao Branko Mihajlović u 74.minutu, na asistenciju Miloša Adamovića.

Dragan Aničić: „Ovo je bila jedna jako teška utakmica po teškom i neuslovnom terenu za obe ekipe, koje su pokazale zavidan nivo borbenosti. Ne bi bilo u redu da je neko ostao bez boda, mislim da je nerešen rezultat i realan. Mi smo dobro počeli utakmicu, imali inicijativu, međutim posle je protivnik preuzeo tu ulogu, ali bilo je i dobrih i loših delova igre. Primili smo gol iz kontranapada, a postigli smo pogodak iz prekida. Ovaj bod je veliki za nas i u ovom meču smo pokazali da možemo sa svima da igramo, a da su neki uslovi bili bolji u prethodnim utakmicma imali bi i još nekoliko bodova više.“

Proleter: Petrić (g), Andrejević, Jovanović, Leandro, Tanasin, Babić, Kovačević, Marjanović (Rušević od 80.min), Radinović (Pejić od 66.min), Smiljanić (Karaklajić od 61.min) i Mirosavljev. Žuti kartoni: Radinović 62. i Pejić 90+4.min.

Mačva: Živković (g), Pejović (k), Ristivojević, Dukić (Zukanović od 71.min), Jovanović, Tođić, Adamović, Božić, Ivić (Milinković od 71.min), Gigić i Stanojević (Mihajlović od 62.min). Žuti kartoni: Gigić 58, Pejović 60 i Božić 78.min.
Narednog vikenda, u okviru 25.kola domaćeg šampionata, fudbaleri Mačve dočekuju ekipu Crvene zvezde.
pr Ana Acan