Mačva u nedelju dočekuje Novi Pazar
U okviru 05.kola Linglong Tire Super lige Srbije, Mačva će u nedelju, 23. avgusta odmeriti snage sa novajlijom u ligi, ekipom Novog Pazara. Utakmica na stadionu u Šapcu počinje u 19 časova.

Šef struke crveno-crnih Dragan Aničić u najavi kola je naglasio da bez obzira što je protivnik novajlija u ligi, treba imati u vidu da su u sastavu Novog Pazara u ovoj sezoni igrači sa višegodišnjim superligaškim iskustvom.

„Ništa novo neću reći, očekuje nas teška utakmica jer u ovoj ligi svi susreti su manje-više teški i neizvesni. Novi Pazar jeste novajlija u ligi, ali većina igrača su već igrali superligaške mečeve duži niz godina. Na početku prvenstva su mnogi Novi Pazar posmatrali kroz prizmu rezultata iz druge lige od prošle godine, gde su oni bili u sredini tabele, ali to nema nikakve veze jer su oni promenili skoro celu ekipu. U prethodne četiri utakmice, vidi se da igraju jedan ofanzivni fudbal, daju i primaju dosta golova. Mi ćemo se potruditi da njihove loše stvari u igri iskoristimo i nadam se da ćemo nastaviti uzlaznom putanjom u igri, koju smo ostvarili u do sada odigranim mečevima. Bilo bi dobro da već u utakmici u nedelju popravimo efikasnost koja nam je falila i da sve bude nagrađeno dobrim rezultatom.“

Ekipa Novog Pazara u prethodna četiri kola zabeležila je kao i Mačva jednu pobedu i tri poraza. Zbog trenutne epidemiološke situacije susreti petog kola domaćeg šampionata igraju se bez prisustva publike.
Pr Ana Acan