MAČVA POTPISALA PROFESIONALNE UGOVORE SA ČETVORICOM OMLADINACA

Fudbalski klub Mačva potpisao je profesionalne ugovore sa četvoricom igrača iz svoje omladinske škole.
Profesionalne ugovore sa klubom potpisali su: Mladen Samurović (2002, štoper), Slobodan Sladojević (2002, štoper), Vladimir Jovanović (2002, desni bek) i Ognjen Ristanović (2002, vezni igrač).

Predsednik Upravnog odbora kluba Dragojlo Lazić, istakao je da je ovo vrlo bitan momenat za FK Mačva.
-"Ovo je nastavak klupske prakse da se oslanja na sopstvene kadrove i oni predstavljaju budućnost kluba. Mačva se uvek oslanjala i bila uvek najjača kad se oslanjala na svoje kadrove. U prethodnom periodu svoje profesionalne ugovore su potpisali Branislav Knežević, Stefan Trimanović, Ognjen Mijailović i Filip Samurović, danas su ugovore potpisali još četvorica i to će sigurno da dovede konsolidaciji kluba u narednom periodu."

Direktor Omladinske škole Mačve Nikola Jelikić ističe kvalitetan rad u školi, kojim su iznedrili igrače koji su potpisali profesionalne ugovore.
-"Omladinska škola je ponosna na ove momke što su se odlučili da svoju budućnost vežu za svoj klub. Od njih tek očekujemo da se pokažu u pravom svetlu i uvek će od nas imati punu podršku. Zahvaljujem se svim zaposlenima u omladinskoj školi koji su zajedničkim radom doveli ove momke do profesionalnih ugovora", poručio je Jelikić.