MAČVA DOČEKUJE KABEL
Ovog vikenda šabačka Mačva u okviru 3.kola Prve lige Srbije dočekuje ekipu Kabela iz Novog Sada.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 4 boda na svom kontu, zabeležila je pobedu u prvom kolu protiv Budućnosti iz Dobanovaca, dok je u drugom kolu remizirala u Pančevu protiv Železničara, dok gosti u prva dva kola nisu zabeležili ni jedan bod.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Boris Savić najavljuje pobedu u sutrašnjem duelu:

-"U goste nam dolazi ekipa koja u prva dva kola nije osetila slast pobede i čiji rezultati nisu realni na osnovu onog što su prikazali na terenu. Očekuje nas ozbiljna utakmica, da bi dobili moramo biti na 100%, da damo maksimalno sve što možemo i da imamo energiju koju smo imali u prve dve utakmice. Samo tako možemo da dođemo do pozitivnog rezultata a to je za nas pobeda, igramo na domaćem terenu."

I jedan od najboljih u sastavu Mačve u prva 2 kola, Đorđe Belić optimista je pred utakmicu protiv Kabela:

-"U goste nam dolazi dosta podmlađena ekipa Kabela. To je jedna ozbiljna ekipa, nismo se nijednog trenutka opustili zbog njihovih početnih poraza, ozbiljno smo se pripremali u toku cele nedelje za ovu utakmicu. Ne gledamo ko je protivnik, nego želimo da budemo na najvišem mogućem nivou jer to nam samo može doneti povoljne rezultate. Daćemo sve od sebe da u Šapcu zabeležimo još tri boda. Želeo bi da pozovem naše navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže u našim planovima."

Utakmica se igra u subotu, 21.avgusta 2021.god. od 20,00 časova u Šapcu, na stadionu FK Mačva

PR FK Mačva Zoran Divljaković