Mačva sutra protiv "građevinara"
U okviru 5.kola Prve lige Srbije, šabačka Mačva sutra dočekuje beogradski Rad.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 7 bodova na svom kontu, nalazi se na 6.mestu, posle 2 pobede i remija, u poslednjem susretu zabeležila je poraz u Loznici, dok je gostujuća ekipa u prva četiri kola zabeležila 3 nerešena rezultata i 1 poraz i trenutno zauzima 13.mesto na tabeli, u poslednjem kolu su remizirali na Banjici protiv OFK Žarkova.

Boris Savić, šef stručnog štaba crveno-crnih:

-"Igramo kući, želimo da pre svega vratimo energiju i odnos prema dresu, mislim da je to bilo na visokom nivou u prethodnim utakmicama koje smo igrali kući, tako da se nadam, da ćemo to sutra imati. Sledeće 4 utakmice veoma teške po nas, sutrašnji protivnik jak, ekipa koja ima dosta superligaških igrača, nadamo se najboljem i da ćemo ostvariti dobar rezultat."

Mladen Mićanović, vezista crveno-crnih očekuje povoljan rezultat protiv građevinara:

-"Igramo protiv kluba koji i u ovoj sezoni ima jako dobru ekipu i jedan je od najozbilhnijih pretendenata na prve dve pozicije koje vode u viši rang. To što su rezultatski malo slabije otpočeli sezonu, ne bi smelo da nas zavara. Ako želimo da ostvarimo trijumf na svom terenu, moraćemo da damo sve od sebe i odigramo najbolje što umemo.Dobro smo se pripremili za utakmicu i nadamo se povoljnom rezultatu, jer samo pobeda protiv renomiranog protivnika ostavlja nas u trci za vrh tabele."

Utakmica se igra u petak, 3.septembra 2021.godine od 19,00 časova u Šapcu, na stadionu FK Mačva.

PR FK Mačva Zoran Divljaković