Mačva u derbiju kola dočekuje Inđiju
U okviru 7.kola Prve lige Srbije, šabačka Mačva sutra dočekuje Inđiju.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 11 bodova na svom kontu, nalazi se na 4.mestu, u poslednjem susretu zabeležila je remi protiv Javora u Ivanjici, dok gosti iz Inđije trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli, sa 16 bodova, u poslednjem susretu su pobedili na svom terenu OFK Žarkovo rezultatom 1:0.

Šef stručnog štaba Mačve Boris Savić očekuje dobru igru svog tima i povoljan rezultat protiv lidera na tabeli:

-"U goste nam dolazi klub koji ima za cilj povratak u Super ligu, mnogo su uložili u igrački kadar, to je ekipa koja ima glavu i rep, dobro vođena od strane trenera Nebojša Jandrića. Očekujemo jednu tešku utakmicu, sigurno je da će i oni doći da se nadigravaju. Mi igramo kući i želimo da pobedimo. Bez obzira na sve okolnosti, mi uvek idemo na tri boda, ne pretimo nikom ali se nadamo najboljem. Ovo je prilika za neke igrače kod nas da se izbore za veću minutažu u narednim utakmicama."

Savo Arambašić, Mačvin napadač sa nestrpljenjem očekuje sutrašnju utakmicu:

-"Iskreno, očekujem tešku utakmicu i nadigravanje sa ekipom Inđije, analizirali smo njihov stil igre, sličan je nama i spremni ulazimo u utakmicu. Nas zanimaju bodovi, očekujem da uđemo jako u utakmicu i obradujemo naše navijače sa tri boda."

Utakmica se igra u subotu, 18.septembra 2021.godine od 19,00 časova na stadionu FK Mačva u Šapcu.

PR FK Mačva Zoran Divljaković