Mačva sutra dočekuje ekipu Zlatibora
U okviru 12.kola Prve lige Srbije, šabačka Mačva sutra dočekuje ekipu FK Zlatibor.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 21 bodom na svom kontu, nalazi se na 4.mestu tabele, do sad su zabeležili 6 pobeda, 3 nerešena rezultata i 2 poraza, u poslednjem susretu remizirali su u gostima protiv OFK Bačke 0:0.

FK Zlatibor trenutno zauzima 14.mesto na tabeli, sa 9 bodova, zabeležili su 1 pobedu, 6 remija i 4 poraza, u poslednjem susretu su kod kuće poraženi od OFK Žarkova, rezultatom 0:5.

Šef stručnog štaba Mačve Boris Savić je i u ovom meču optimista i veruje u uspeh svojih igrača:

-"Pred nama je sutra novi izazov, ekipa Zlatibora, imaju novog trenera što samo po sebi donosi dodatne motive protivniku. To je fizički dominantna ekipa koja teži duel i skok igri, u čemu su superiorniji ali mi imamo leka i za to. U sutrašnju utakmicu ulazimo sa zdravstvenim problemima: Mićanović se još nije oporavio, Popović je protiv Bačke igrao sa ozbiljnom povredom članka noge, još ne znamo da li će moći da bude u sastavu, Arambašić je i dalje van stroja... I pored svega, nadamo se novom uspehu, novoj pobedi."

Jedan od najiskusnijih u redovima crveno-crnih, Lazar Marjanović, očekuje pobedu protiv Zlatibora:

-"U nedelju nas očekuje utakmica protiv Zlatibora, koji je u negativnoj seriji i sigurno je da će u Šabac doći s namerom da prekine niz negativnih rezultata. Ne smemo da ih potcenimo, njihova pozicija na tabeli ne sme da nas zavara, moramo ih shvatiti najozbiljnije, maksimalno fokusirani na zadatke, da zadržimo pristup iz prethodnih utakmica i status favorita opravdamo na terenu. Očekujemo da naši navijači dođu u što većem broju i da zajedno osvojimo nova tri boda."

Utakmica se igra u nedelju, 10.oktobra 2021.godine od 17,00 časova u Šapcu, na stadionu FK Mačva.

PR FK Mačva Zoran Divljaković