Mačva sutra gostuje Kabelu
U okviru 18.kola prvenstva Prve lige Srbije, šabačka Mačva sutra u gostima igra protiv FK Kabel iz Novog Sada.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 29 bodova na svom kontu, nalazi se na 5.mestu sa 8 pobeda, 5 remija i 4 poraza, uz gol razliku 19:16, u poslednjem odigranom susretu zabeležila je poraz kod kuće od Železničara iz Pančeva.

Kabel je do sada zabeležio 1 pobedu, 4 nerešena rezultata i 12 poraza, u prethodnom kolu zabeležilo je poraz u gostima protiv Žarkova rezultatom 0:2, trenutno zauzima poslednje, 16.mesto na tabeli, sa 7 bodova i gol razlikom 9:36.

Boris Savić, šef stručnog štaba crveno-crnih:
-"Sutra nas u Novom Sadu očekuje teška utakmica, sigurno da oni žele da se nadigravaju, oni vide neke svoje šanse u ovoj utakmici. Dobro smo ih analizirali, moramo da budemo na maksimumu da bi očekivali pozitivan rezultat. Iako imaju samo sedam bodova, mnogo je utakmica koje su mogli da dobiju, ko god da ih je shvatio olako, imao je velike probleme."

Miloš Adamović, kapiten Šapčana kaže da neće biti nimalo lako ali veruje u uspeh svog tima:
-"Kabel uopšte nije loša ekipa, teško smo ih dobili i kod kuće. Mi moramo da uđemo u ovu utakmicu sa 200% svojih mogućnosti, ako mislimo da napravimo dobar rezultat. Sve zavisi od nas, moramo ih ozbiljno shvatiti, moramo biti skoncentrisani i mislim da rezultat neće izostati."

Utakmica se igra u ponedeljak, 15.novembra 2021.godine od 13,00 časova na stadionu FK Kabel u Novom Sadu.

PR FK Mačva Zoran Divljaković