Predstavljen novi šef struke Milan Milanović
Novi šef stručnog štaba fudbalskog kluba Mačva je MILAN MILANOVIĆ. On je danas predstavljen javnosti na konfereniciji za medije koja je održana u prostorijama kluba.

Milanović je do sada kao trener vodio više superligaških i prvoligaških klubova a trenirao je i nekoliko stranih ekipa. Rođen je 1963. godine u Beogradu. Novi šef stručnog štaba crveno-crnih do sada je bio na čelu Hajduka iz Kule, Novog Pazara, OFK Beograda, Rada, Zemuna, vodio je timove u Kazahstanu, Moldaviji i Jermeniji.

- "Drago mi je što sam došao u Mačvu, dovoljno je pogledati grb kluba i godinu osnivanja i onda če vam biti jasno o kakvom je klubu reč. Motiviše me izazov i tradicija kluba, ali i razgovor sa čelnim ljudima u Mačvi koji su me uverili da je kriza rezultata, ali ne kvaliteta igrača. Ne bih dolazio da ne verujem kako tim ponovo može ličiti na onaj iz jesenje polusezone. Juče sam prisustvovao treningu i uverio sam se da je ekipa izuzetno fizički pripremljena a predočeno mi je mnogo pozitivnih stvari o ekipi" - istakao je Milanović na promociji.

-"Za promene u ekipi je neophodno 2-3 meseca, a u ovakvoj situaciji sve se mora ubrzati. Dobro je što je tokom jesenjeg dela ekipa osvojila relativno veliki broj bodova, sad je najbitnije da se prekine serija negativnih rezultata i da stvari krenu u suprotnom smeru. Izazov je veliki ali se nadamo da ćemo ostvariti napredak i klubske ambicije."

Prvi izazov za Milanovića i igrače je već u petak, kada Šapčani od 17,00 časova na svom terenu, dočekuju OFK Bačku.

PR FK Mačva Zoran Divljaković