Mačva sutra gostuje Zlatiboru
U okviru 27.kola prvenstva Prve lige Srbije, šabačku Mačva sutra u Priboju očekuje još jedno teško gostovanje, gde će snage odmeriti protiv FK Zlatibor.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 36 bodova na svom kontu, nalazi se na 8.mestu sa 10 pobeda, 6 remija i 10 poraza, uz gol razliku 24:30, u poslednjem odigranom susretu zabeležila je pobedu protiv OFK Bačke, rezultatom 2:0.

Ekipa Zlatibora je do sada zabeležila 8 pobeda, 8 nerešenih rezultata i 9 poraza, u prethodnom kolu igrali su nerešeno 0:0 u Žarkovu, nalaze se na 11.mestu, sa 32 boda i gol razlikom 26:27.

Pred ovu važnu utakmicu razgovarali smo s kapitenom crveno-crnih, Milošem Adamovićem, jednim od najboljih u pobedi protiv OFK Bačke:

-"Tri boda protiv Bačke su vredni kao šest bodova, vratili smo samopouzdanje, prekinuli smo seriju loših rezultata i napravili pomak na tabeli. Bilo je veoma teško, šok terapija je uspela. Novi trener, mnogo nervoze u ekipi, opterećenost imperativom pobede, najvažnije je da smo osvojili tri boda. Ekipa je pokazala volju da se bori, prekinuli smo seriju poraza i sada treba nastaviti istim tempom. Naredni protivnik je težak, pogotovu na domaćem terenu, to je iskusna ekipa koja već godinama unazad igra na rezultat."

-"Dosta smo mi umirali u lepoti igre", kaže kapiten Adamović. "Treba da budemo pragmatični i da isto igramo na rezultat. Ako se ispuni dogovor iz svlačionice, verujem da možemo doći do povoljnog rezultata. Sada je svaki bod mnogo vredan i očekujem da ćemo nastaviti kako smo krenuli."

Iz ekipe izostaje zbog povrede Aleksandar Popović.

Utakmica se igra sutra, u sredu 23.marta počev od 15,00 časova, na gradskom stadionu u Priboju.

PR FK Mačva Zoran Divljaković