JAKO NA TIMOK
U okviru 28.kola prvenstva Prve lige Srbije, šabačka Mačva sutra dočekuje ekipu Timoka iz Zaječara.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 37 bodova na svom kontu, nalazi se na 8.mestu sa 10 pobeda, 7 remija i 10 poraza, uz gol razliku 25:31, u poslednjem odigranom susretu zabeležila je u gostima nerešeno 0:0 protiv Zlatibora.

Ekipa Timoka je do sada zabeležila 7 pobeda, 5 nerešenih rezultata i 15 poraza, u prethodnom kolu igrali su kod kuće nerešeno 0:0 protiv Žarkova, nalaze se na 15.mestu, sa 26 bodova i gol razlikom 27:35.

Pred ovu važnu utakmicu razgovarali smo s Milanom Milanovićem, šefom stručnog štaba crveno-crnih:

-"Rano je za bilo kakve zaključke, učinjen je pomak što se tiče rezultata ali tek nam dolaze prave iskušenja. Obe odigrane utakmice su imale sličnost, jer smo imali neverovatno slab start i dozvolili protivnicima da se razmahnu, čak je Zlatibor i poveo. Međutim, kako je vreme odmicalo, ekipa je pokazala i snagu i mogućnosti, sve je bolje igrala, jednu utakmicu zasluženo dobila, drugu nesrećno nisml dobili, zbog tog rano primljenog gola. Zaslužili smo tu utakmicu da dobijemo. Taj slab start, to se mora iskoreniti."

Sledeći protivnik je Timok?
-"Svaka čast ekipi iz Zaječara, koja u ovoj godini godini beleži zapažene rezultate. Za Mačvu je ovo možda i jedan od najvažnijih okršaja. Imaćemo problem, pored Popovića koji je van stroja već duže vreme zbog povrede, igraćemo i bez dva najiskusnija igrača, bez Adamovića i Marjanovića, koji pauziraju zbog žutih kartona. To je veliki izazov, mada to treba da predstavlja motiv više onima koji budu igrali, da igraju što bolje. Ako se slože sve kockice, uz podršku publike, tri boda bi bila velika stvar", kaže šef stručnog štaba crveno crnih Milan Milanović.

Utakmica se igra u Šapcu, sutra, u nedelju, 27.marta počev od 16,00 časova, na stadionu FK Mačva.

PR FK Mačva Zoran Divljaković