Sutra u Austriji protiv FK Dinamo Kijev
Fudbaleri Mačve posle dobrih partija u Sloveniji protiv Al Wasl i NK Radomlja dobili poziv da odmere snage sa Dinamom Kijev sutra u prijateljskoj utakmici u Austriji:

Ivan Kurtušić, šef stručnog štaba FK Mačva:
-"Poziv je sa oduševljenjem prihvaćen i biće nam velika čast da igramo jednu takvu utakmicu sa jednim takvim protivnikom kao što je Dinamo Kijev, koji je redovan učesnik Lige Šampiona i Lige Uefa.
Posebno smo ponosni što je jedan Mircea Lucesku izrazio želju da odigramo utakmicu i pokažemo naše mlade igrače u pravom svetlu, jednom klubu kakav je Dinamo.

Posle napornih priprema imamo za kraj jednu utakmicu gde sigurno možemo mnogo da naučimo i da naši mladi igraći steknu samopouzdanje i iskustvo koje je neprocenjivo za njih u ovom trenutku. Daćemo sve od sebe da nastavimo niz dobrih igara i partija i da svoj klub predstavimo u što boljem svetlu sutra. Svi igrači će bez obzira na rezultat dobiti svoje minute na jednoj ovakvoj utakmici, jer su to svi svojim odnosom i radom potpuno zaslužili. Poštujemo velikog protivnika ali se ne plašimo nikoga i bice ovo prilika da se izmerimo sa jednom top evropskom ekipom i njihovim kvalitetom koji svi znamo da imaju."

Rezultati FK Dinamo Kijev u pripremnim utakmicama:
Dynamo Kyiv - Al-Hilal 1:0
Aris Limassol - Dynamo Kyiv 0:4
Young Boys - Dynamo Kyiv 3:3

21/07/2023