U nastavku prvenstva Mačva gostuje Inđiji
Konferencija za medije Fudbalskog Kluba Mačva bila je prilika da stručni štab i prvotimci najave predstojeću utakmicu 22. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije koja će se odigrati u subotu 2. marta sa početkom u 13 časova na gostujućem terenu Toyo Tires Inđija protiv ekipe FK Inđija.

Konferencija za medije FK Mačva


Svoja očekivanja pred utakmicu sa medijima podelio je Ivan Obrovac , trener FK Mačva i poručio da je atmosfera u klubu odlična.

" Spremamo se za narednu utakmicu u Inđiji i radimo na pripremi utakmice. Igrački kadar se menja u utakmici protiv Inđije, izmenjeni sastav neće imati igrače Slobodana Sladojevića i Sania Abdullahi, ali se u tim vraćaju Martin Novaković i Marko Jovović. Očekujem da pokažemo dobru igru na terenu", poručio je Ivan Obrovac, trener FK Mačva.

Ivan Obrovac, trener FK Mačva


U prolećnom delu prvenstva čitav tim i stručni štab žele da vide ofanzivnu Mačvu , koja igra za gol više i pruža maksimum na terenu. Cilj nam je da u svakom narednom kolu podižemo formu te u svakoj narednoj utakmici očekujemo unapređenu i bolju igru Mačve, zaključio je Obrovac.

Prvotimac FK Mačva i napadač Luka Pejović poručuje da je sve spremno i da u narednih pet dana FK Mačva igra dve teške utakmice.

Luka Pejović, napadač FK Mačva


"FK Inđija je dobra i iskusna ekipa koja odlično igra na svom terenu, mi ćemo dati svoj maksimum i nadamo se prvoj pobedi u prolećnom delu sezone", kazao je Pejović.

Vladimir Mijailović, ofanzivac Mačve napravio je osvrt na pretodnu utakmicu protiv FK Vršca .

Vladimir Mijailović, ofanzivni vezni igrač FK Mačva


" Sigurno da nismo zadovoljni nivoom igre koju smo prikazali na terenu ali pritisak od prvog kola i nastavka prvenstva su učinili svoje. Imamo priliku da u subotu protiv ekipe Inđije naša igra bude na boljem nivou i moja želja je da što više postignem i asistiram i time doprinesem Mačvi kako bismo ostvarili što bolji plasman i cilj a to je Play off.", poručio je Mijailović.

Nakon utakmice protiv FK Inđije , Mačvu očekuje utakmica 23. kola kada gostuju ekipi GFK Sloboda Užice već u sredu 6. marta sa početkom u 17 časova na stadionu u Užicu.

Srećno momci!