Mačva spremna za UB
Konferencija za medije Fudbalskog kluba Mačva bila je prilika da se najavi meč 25. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije kada FK Mačva gostuje ekipi FK Jedinstvo u Ubu. Utakmica će se odigrati u nedelju 17. marta sa početkom u 14 časova na stadionu "Dragan Džajić" u Ubu.

Na konferenciji su govorili Mladen Mićanović, kondicioni trener FK Mačva i Prvotimci crveno crnih, Marko Jovović i Andrija Marković.

foto: Konstantin Lukić


Da je sve spremno za Ubljane potvrdio je kondicioni trener Mačve Mladen Mićanović.

"Ekipa je spremna, imali smo napornu nedelju i vandredno kolo iza nas. Odradili smo sve što možemo kako bismo oporavili ekipu i u najboljem svetlu da ih pripremimo, kako bi dali svoj maksimum, da izgledaju na terenu kao na prošloj utakmici. Ekipa Uba je dobra ali mislim da imamo kvalitet da možemo da im odgovorimo i da igramo sa njima.", zaključio je Mićanović

Model igre sa prethodne utakmice je upravo ono kako Marko Jovović vidi Mačvu na terenu.

"Atmosfera u našem klubu je fantastična, bila je i do sada ali su rezultati vršili manji pritisak na ekipu. Sve je došlo na svoje mesto nakon prošle utakmice, sada smo pravi, onako kako treba da budemo. Ovo je definitivno model kako Mačva treba da izgleda. Tako ćemo nastaviti dalje." poručuje Jovović.

Prvotimac Mačve, Marko Jovović u Mačvu dolazi upravo iz ekipe Jedinstva i daje svoje mišmljenje o toj ekipi.

"O ekipi Jedinstva imam samo reči hvale, definitivno su jedna od boljih ekipa ove druge polu sezone. Doveli su neka sjajna pojačanja, individualni kvalitet im je na visokom nivou. Mislim da će nam biti teška utakmica, ali ako mi budemo igrali kao što smo u prethodnu subotu igrali protiv Metalca, definitivno imamo velike šanse za pobedu." kazao je Jovović.

Dogovor iz svlačionice prvotimaca je ključ igre kako bi se nastavio pobednički niz ekipe Mačve, poručuje desni bek Andrija Marković.

"Ako svi budemo potpuno skoncentrisani na zahteve smatram da neće biti problema protiv Uba, pokazali smo već u prvom delu sezone da možemo da im pariramo na terenu. Očekuje nas teška utakmica, ali ako budemo na našem nivou, mislim da možemo da uzmemo bodove na Ubu. Što se tiče sastava, svi smo na raspolaganju sem našeg golmana Gočmanaca, ali eto prilike da se i Savić dokaže, te smatram da tu nemamo problem." kazao je Marković.
foto: Konstantin Lukić


Desni bek crveno crnih je iskoristio priliku da pozove navijače i publiku da u nedelju od 14 časova budu dvanaesti igrač i vetar u leđa našim igračima na utakmici protiv Jedinstva sa Uba.

#fkmacva #mozzartbetprvaligasrbije #fkjedinstvoub #footballgames