U prijateljskom susretu Mačva savladala Jedinstvo
Po dolasku sa priprema iz Makedonije, fudbaleri Mačve su nastavili sa pripremama za nastavak superligaške sezone u Šapcu. Tokom priprema u četiri prijateljska meča Šapčani su zabeležili tri pobede, a u današnjoj pripremnoj utakmici sa ekipom Jedinstva iz Uba, Šapčani su ostvarili još jedan trijumf, rezultatom 1:2. Golove za Mačvu danas su postigli Miloš Adamović I Matija Miketić.

Mačva je igrala u sledećem sastavu: Dušan Puletić (g), Filip Pejović (k), Nemanja Tošić, Lazar Ivić, Igor Ristivojević, Mladen Lazarević, Miodrag Gemović, Filip Arsenijević, Bojan Matić, Ivan Obrovac i Nenad Gavrić.

Igrali su još: Nenad Filipović (g), Predrag Jeremić, David Hrubik, Nenad Jovanović, Marko Jevtić, Marko Đurišić, Miloš Adamović, Branislav Marković, Matija Miketić, Lazar Vladisavljević, Petar Gigić, Filip Božić.

U dosadašnjim pripremnim susretima u listu srelaca upisali su se: Branislav Marković, Matija Miketić (2x), Mladen Lazarević (2x), Bojan Matić, Filip Arsenijević, Nenad Gavrić, Lazar Vladisavljević I Miloš Adamović.

Naredni prijateljski susret Šapčani će odigrati u Beogradu sa ekipom FK "Teleoptik". Utakmica se igra u subotu, 10. februara u 15 časova i 30 minuta.

pr Ana Acan