Sutra zaostala utakmica protiv Zlatibora
MAČVA SUTRA DOČEKUJE EKIPU ZLATIBORA

U zaostaloj utakmici 12.kola Prve lige Srbije, šabačka Mačva sutra dočekuje ekipu FK Zlatibor.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 24 boda na svom kontu, nalazi se na 3.mestu tabele, do sad su zabeležili 7 pobeda, 3 nerešena rezultata i 2 poraza, u poslednjem susretu pobedili su Timok u gostima rezultatom 1:0.

FK Zlatibor trenutno zauzima 13.mesto na tabeli, sa 12 bodova, zabeležili su 2 pobedu, 6 remija i 4 poraza, u poslednjem susretu kod kuće pobedili su Grafičar 2:0.

Šef stručnog štaba Mačve Boris Savić je i u ovom meču optimista i veruje u pobedu svojih igrača:

-"Pred nama je sutra novi izazov, ekipa Zlatibora, imaju novog trenera što samo po sebi donosi dodatne motive protivniku. To je fizički dominantna ekipa koja teži duel i skok igri, u čemu su superiorniji ali mi imamo leka i za to. U sutrašnjoj utakmici, nadamo se novom uspehu, novoj pobedi."

Jedan od najiskusnijih u redovima crveno-crnih, Lazar Marjanović, očekuje pobedu protiv Zlatibora:

-"U sredu nas očekuje utakmica protiv Zlatibora. Ne smemo da ih potcenimo, njihova pozicija na tabeli ne sme da nas zavara, moramo ih shvatiti najozbiljnije, maksimalno fokusirani na zadatke, da zadržimo pristup iz prethodnih utakmica i status favorita opravdamo na terenu. Očekujemo da naši navijači dođu u što većem broju i da zajedno osvojimo nova tri boda."

Utakmica se igra u sredu, 20.oktobra 2021.godine od 17,00 časova u Šapcu, na stadionu FK Mačva.

PR FK Mačva Zoran Divljaković