Mačva u subotu dočekuje Loznicu
U okviru 19.kola prvenstva Prve lige Srbije, šabačka Mačva u subotu kod kuće dočekuje Loznicu.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 30 bodova na svom kontu, nalazi se na 5.mestu sa 8 pobeda, 6 remija i 4 poraza, uz gol razliku 19:16, u poslednjem odigranom susretu zabeležila je remi u gostima protiv Kabela, 0:0.

Loznica je do sada zabeležila 5 pobeda, 5 nerešenih rezultata i 6 poraza, u prethodnom kolu zabeležila je poraz kod kuće protiv Žarkova rezultatom 0:1, trenutno zauzima 12.mesto na tabeli, sa 20 bodova i gol razlikom 15:15.

Đorđe Belić, vezista Šapčana očekuje tešku utakmicu i povoljan rezultat protiv komšija iz Loznice:
-"U subotu nas očekuje jedna teška utakmica. U goste nam dolazi Loznica, veoma kvalitetna i iskusna ekipa. Potrebno je da budemo fokusirani maksimalno i da damo 200 procenata, samo tako možemo doći do pozitivnog rezultata. Igramo dobro, stvaramo dosta šansi, nažalost, nismo ih realizovali u prošle dve utakmice, mislim da je vreme da nas malo i sreća pogleda i da u subotu bude sve kako treba. Svakako da imamo jako veliki motiv, želja nam je da pokažemo da nismo slučajno od samog početka prvenstva u vrhu tabele. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže, mi ćemo uraditi sve što je do nas da posle utakmice svi budemo srećni i zadovoljni."

Utakmica se igra u subotu, 20.novembra 2021.godine od 17,00 časova na stadionu FK Mačva u Šapcu.

PR FK Mačva Zoran Divljaković