Omladinci počeli zimske pripreme
Pod komandom trenera Dragoslava Kostića omladinci Mačve su u nedelju, 16.januara krenuli sa treninzima.

Crveno-crni će se do početka prolećnog dela prvenstva pripremati u Šapcu, koristeći pomoćni teren sa veštačkom travom i trim stazu na Letnjikovcu.

Na prvom okupljanju bio je prisutan 21 igrač, dok će čuvari mreže Miloš Gašić, Darko Antonić i Aleksa Stojčević raditi naredne dve nedelje sa trenerom golmana Markom Petrovićem.

Na prvom treningu bili su prisutni sledeći igrači: Aleksa Savić, Mladen Radivojević, Uroš Savković, Andrej Opačić, Filip Dražić, Đorđe Jovičić, Dražen Babić, Aleksandar Pavlović, Borisav Marinković, Lazar Knežević, Matija Maksimović, Mihailo Lukić, Mladen Jovanović, Nebojša Nestorović, Vukašin Vukojević, Miloš Nešković, Vukašin Šimon, Matej Trivunović, Vasilije Gardaš, Darko Vasiljević i Marko Đuričić.

Kada planirate prvu kontrolnu utakmicu ?
- "U goste nam 29.januara dolaze omladinci Zemuna, da bi dan kasnije ukrstili koplja sa seniorima Mačve iz Bogatića."

Da li vas je neko napustio ove zime ?
- "Sa nama više nije Ognjen Mijailović. Odlični vezista nalazi se na meti nekoliko naših najvećih klubova. Uzeo je papire i slobodan je igrač, kao i Mihajlo Makivić koji je najavio odlazak iz kluba, dok se Marko Žarković vratio u rodno Valjevo. Veljko Radovanović, Nemanja Pavić i Nemanja Panić su priključeni prvom timu."

Za sada ste angažovali dvojicu igrača?
- "Radi se o momcima rođenim 2004. god. Darku Vasiljeviću, koji je stigao iz Mačve iz Bogatića, dok je Vasilije Gardaš iz okoline Šapca. Obojica igraju u napadu, a blizu smo dogovora oko dovođenja golmana iz Beograda."

Koliko može ova selekcija Mačve u nastavku sezone ?
- "Imajući u vidu da se nalazimo na začelju tabele, daćemo sve od sebe da mnogim ekipama pomrsimo račune. Koliko ćemo uspeti u tome pokazaće vreme. Ono što je izvesno jeste da nećemo više koristiti igrače iz prvog tima, odnosno bonuse. Posvetićemo se 2004.godištu" – rekao je trener omladinaca Mačve, Dragoslav Kostić.

PR FK Mačva Zoran Divljaković