BRANA MARKOVIĆ I NEMANJA PAVIĆ POTPISALI UGOVORE
BRANISLAV MARKOVIĆ I NEMANJA PAVIĆ POTPISALI UGOVORE

BRANISLAV MARKOVIĆ je potpisao ugovor na 1,5 (jedna i po) god., dok je NEMANJA PAVIĆ potpisao svoj prvi profesionalni ugovor na period od 3 (tri) godine.

Brana Marković je "dete Mačve", prošao je sve mlađe kategorije našeg kluba, igrao za Mačvu u Super ligi Srbije, a sada se "vraća" posle teške povrede i operacije kolena. Rođen je 07.10.1998.godine, igra na poziciji levog krila, visok je 178 cm.

-"Radujem se povratku na teren, Mačva je moj klub, drago mi je da se vraćam posle duže pauze. Atmosfera u klubu je odlična, imamo izbalansiranu ekipu i dosta mladih talentovanih igrača, koje predvodi par iskusnih i odličan stručni štab. Nadam se da ćemo dobrim igrama i zalaganjem uspeti da postignemo dobre rezultate i ciljeve kluba."

Nemanja Pavić je rođen 24.09.2003. godine, vezni je igrač, visok 183 cm. Sa uspehom je nastupao za kadetsku i omladinsku selekciju našeg kluba, gde je u julu 2018.godine došao iz valjevske Budućnosti.

-"Od prvog dana kad sam došao u Mačvu, san mi je bio da zaigram u prvom timu. Presrećan sam sto sam potpisao profesionalni ugovor. Pre svega bih želeo da se zahvalim trenerima iz omladinske škole koji su verovali u mene, kao i stručnom štabu i Upravi kluba na ukazanom poverenju. Mačva je veliki klub i nadam se da ćemo dostići naše ciljeve."

Srećno BRANO, srećno PAVKE !!!

PR FK MAČVA Zoran Divljaković