SUTRA GOSTOVANJE TRAKTORISTIMA
U okviru 29.kola prvenstva Prve lige Srbije, šabački crveno-crni sutra u Novom Beogradu gostuju ekipi IMT-a.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 38 bodova na svom kontu, nalazi se na 9.mestu sa 10 pobeda, 8 remija i 10 poraza, uz gol razliku 25:31, u poslednjem odigranom susretu zabeležila je nerešeno kući 0:0 protiv Timoka.

Ekipa IMT-a je do sada zabeležila 11 pobeda, 10 nerešenih rezultata i 7 poraza, u prethodnom kolu igrali su u gostima nerešeno 2:2 protiv Žarkova, nalaze se na 5.mestu, sa 43 boda i gol razlikom 40:28.

Đorđe Belić, vezista crveno-crnih, pred utakmicu sa IMT-om rekao nam je sledeće:
-"Nikome u ekipi, pa ni meni nije jasno kako je moguće da smo se našli u ovoj situaciji, svi smo čvrsto verovali da imamo i kvalitet i potencijal za play-off. To je sada pod velikim znakom pitanja, zbog serije loših rezultata u ovoj godini, koja je došla posle veoma dobre igre i velikog otpora Inđiji na njenom terenu. Nije na igračima da komentarišu, ali je očigledno bila potrebna šok terapija i ona je donela rezultate, sa novim šefom stručnog štaba nismo poraženi ni u jednom od tri meča. Ono što nedostaje, je planirana pobeda protiv Timoka, koja nas je dovela u neugodnu poziciju, kada je plasman u play-off u pitanju. Međutim, niko u ekipi ne misli da se predaje, borićemo se do zadnjeg minuta i do kraja, svaki bod je izuzetno važan, bez obzira u kom će se delu igrati".

Sutrašnji protivnik je IMT?
- "Bez kurtoazije, izuzetno cenim ekipu IMT-a, smatram je najkvalitetnijom u ovoj ligi - tu su Radočaj, Stevanović, Stefanović, Lučić između ostalih, spoj izuzetnih igrača, o njihovim igrama najbolje govori podatak da imaju najbolji učinak u ovoj godini, doživeli su poraz samo od Loznice. Ali i mi imamo svoje viđenje, svoje želje, ambicije i kvalitet, pokušaćemo da im se suprotstavimo na pravi način i da se kući ne vratimo neporaženi, zbog velike vrednosti svakog boda."

Utakmica se igra na Novom Beogradu, sutra, u ponedeljak, 4.aprila počev od 16,00 časova, na stadionu FK IMT.

PR FK Mačva Zoran Divljaković