TRANSFERI VREDNI PAŽNJE U POCERSKOJ 1
Prošlogodišnji učesnik plej-auta Prve lige Srbije je solidno započeo novu sezonu, a da su ciljevi veliki pokazuju i najnoviji potezi uprave kluba.

Ekipa Mačve je sezonu započela remijem sa novajlijom u ligi iz Odžaka, zatim je upisan poraz na gostovanju prošlogodišnjem članu Super lige Srbije, a nakon toga su zabeležena dva trijumfa i jedan "iks", što je trenutno dovoljno za peto mesto na tabeli.

Uprava kluba i pored toga što je prvenstvo u toku, i dalje radi na jačanju igračkog kadra. U toku današnjeg dana opremu Mačve su zadužila dva nova fudbalera.

Stefan Dimitrijević (20) vezni fudbaler poreklom iz Italije novo je pojačanje tima iz Šapca. Dimitirijević je igrao za mlađe selekcije Bolonje i Đenove, dok je u prethodnih godinu dana bio član Grafičara. Ugovor sa Mačvom Stefan je potpisao na dve godine.

Pored Dimitrijevića u istom danu promovisan je i Efe Ugiagbe (19) koji igra na poziciji krilnog napadača i član je reprezentacije Nigerije do 19 godina. On je sa klubom potpisao ugovor na tri godine i u predstojećem periodu staviće se na raspolaganje treneru Kurtušiću, baš kao i Stefan.

Ekipu Mačve već sutra očekuje meč šestog kola Prve lige Srbije u kojem gostuje sastavu OFK Vršca, meč se igra od 16:30. Predstojeći rival tima iz Šapca ima takođe osam bodova, što dodatno daje na značaj utakmici.